EL RENAIXEMENT DE LA TONYINA ROJA

Autor: García-Arbós, Salvador

Sección: AGRICULTURA Y GANADERIA - Agricultura y Forestal

EL RENAIXEMENT DE LA TONYINA ROJA

EL RENAIXEMENT DE LA TONYINA ROJA

24,50€ IVA INCLUIDO

Editorial:
LUNWERG EDITORES
Publicación:
22/10/2013
Colección:
GENERAL
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

En els mars i oceans d'arreu del món, s'hi pesquen una desena d'espècies de peix que passen per tonyina. Una, només una, és tonyina-tonyina: Thunnus-Thynnus. Només aquesta és la saborosa tonyina roja. La tonyina roja, joia gastronòmica de primer nivell, venerada al Japó i molt ben documentada a la Mediterrània des de la Grècia Clàssica, ha estat present en l'alimentació …

En els mars i oceans d'arreu del món, s'hi pesquen una desena d'espècies de peix que passen per tonyina. Una, només una, és tonyina-tonyina: Thunnus-Thynnus. Només aquesta és la saborosa tonyina roja. La tonyina roja, joia gastronòmica de primer nivell, venerada al Japó i molt ben documentada a la Mediterrània des de la Grècia Clàssica, ha estat present en l'alimentació mediterrània des de temps immemorials: fresca o en conserva, seca com un pernil, en salmorra, en oli o en escabetx, guisada a la brasa o crua ... Aquest llibre ens explica la seva història i la dels seus pescadors i comerciants, la seva cuina de sempre i també la d'avantguarda, de la mà de grans cuiners com Joan Roca, Andoni Luis Aduriz, Paco Roncero ...

Leer más

Más libros de García-Arbós, Salvador

Más información del libro

EL RENAIXEMENT DE LA TONYINA ROJA

Editorial:
LUNWERG EDITORES
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-15888-39-0
EAN:
9788415888390
Nº páginas:
172
Colección:
GENERAL
Lengua:
CATALAN
Alto:
280 mm
Ancho:
220 mm
Sección:
AGRICULTURA Y GANADERIA
Sub-Sección:
Agricultura y Forestal

Otros libros en AGRICULTURA Y GANADERIA

También te pueden interesar